Miért válasszunk egyedi ékszert?

6/16/2018 egyedi ékszer készítés

Az a tapasztalatom, hogy sokan, akik még nem készíttettek egyedi ékszert nem is igen tudják, hogy mennyi előnyt jelent ez a szolgáltatás és hogy legtöbbször ezért nem is kell többet fizetni, mint egy sorozatgyártásban készült termékért, sőt…

Az egyedi ékszer készítés egyik szépsége, hogy csak a fantázia szab határt a lehetőségeknek. Egy egyedileg készített ékszernél nem kell kompromisszumot kötni, hiszen az ékszer olyan lesz, amilyennek a megrendelő a legkisebb részletig megálmodta. Nem egyszer úgy érkeznek hozzám a megrendelők, hogy igazán nincs kialakult kép bennük, hogy milyen is legyen a kért ékszer, ez is nagyon izgalmas tud lenni, hiszen itt egy közös ötletelés, tervezés eredménye az elkészült ékszer, amitől valóban egy teljesen egyedi ékszer születik, amit büszkén viselhetnek egy életen át. Hiszen például egy-egy ruha darabot viszonylag gyorsan cserél le az ember, de egy ékszer nagyon sokáig elkísér minket, így még fontosabb, hogy minden részletét szeresse az ember és büszkén viselje azt!

Feleségemmel 8 éve vagyunk házasok és mai napig nagy örömmel viseljük a karikagyűrűnket és nem csak azért, mert formailag még mindig nagyon tetszik nekünk, hanem mert tényleg minden kis részletében benne vagyunk mindketten, de a feleségem számára készített egyéb ékszerek kapcsán is ugyanígy érzünk és szerencsére nagyon sok kedves megrendelőm is hasonlókról szokott beszámolni nekem évek múltával is.

És végezetül, de nem utolsó sorban, nem kell tartani attól sem, hogy egy ilyen egyedi szolgáltatásért mélyen a pénztárca aljára kell nyúlni, hiszen többek között az a szépsége az egyedi ékszer készítésnek, hogy nem csak az igényekhez, elképzelésekhez, hanem a meghatározott kerethez is tudjuk igazítani az elkészült ékszert, így egy valóban személyre szabott és minőségi szolgáltatást tudunk nyújtani minden kedves megrendelőnknek!

Aki eddig habozott volna, remélem sikerült meggyőzzem, hogy belevágjon és közösen készítsük el az első egyedi ékszerét! 😉

Keressenek, keressetek bizalommal!
Mikolcsó László